21 d’agost 2008

Los espíritus más rápidos

Aquí teniu els contactes de 3 dels tres vidents/maestros/médiums més professionals i competents del panorama paranormal actual de Barcelona.

Comencem amb el Maestro Madi, ep, només per a situacions desesperades!


Després ens trobem una versió millorada de l'anterior (que té la gran qualitat del plagi), el Profesor Malick, és Africà, segur que en sap més per aquest motiu que el distingeix de la resta.I millor que ningú, el Maestro Isa (si, si, Maestro, no Maestra). Aquest és millor encara.


Qui no trucaria algú amb un don natural o bé un africà medium? algú que confia més amb els dons hereditaris, són més de fiar. A més, si desintegra els dimonis de l'infern (que són pràcticament la gran majoria...) i a més de tenir els esperits màgics més rapids igual que els anteriors també són els més poderosos...!

En fi, que si teniu 3 dies de marge per solucionar la vostra vida ja sabeu. Eps, resultats 100% garantitzats, no com els vidents d'avui en dia que només garantitzen el 30% o si molt m'apures el 40%!

Bueno i si voleu algú que us ajudi amb la neteja de casa també podeu trucar el Maestro Madi que també fa "limpiezas con máxima eficacia".

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Caram Pistraus!!!! No podia dormir després de l'exitàs a Rius i Taulet???. O això respon a la seva infatigable capacitat de treball? O en realitat es vostè un "freaky" amb tots els ets i uts.

Sigui el que sigui us seré fidel sempre. Mínteressa gairebé tot el que pengeu (Buenu, aquets vidents no tant)

un petonàs!!!

joan ha dit...

Doncs ara que ho diu... no ho recordo. No se si no podia dormir o és realment que tinc una infatigable capacitat de treball. S'entengui que obvio la pregunta sense interrogant sobre ser "freaky" ja mai sé a què es refereix..

segur que ho se, però... teb..? ara no hi caic! a qui estic contestant?

Com sabeu vosaltres ha dit...

Jo li contesto a vostè, encara que només sigui per tocar la pera un ratet i fer-li perdre alguns segons.

Compte amb l'africà que no tingui alguna cosa tan gran i ràpida com el seu esperit!

PAM! ho havia de dir... ;)