24 de juliol 2008

Con su música a otra parte

Aquí teniu 2 exponents musicals Yotubians que no pot ser que no hagueu vist.

Cas nº 1: Comença sent un freaky que ha après a fer pets amb les mans. Els anys i molt d'esforç el converteixen en un home madur orgullós de ser el millor intèrpret de Bohemian Rapsody dels Queen amb pets fets amb les mans, el que es diuen "pets manuals" o "pets de mà".

Per demostrar-ho, col·loca una càmera de video sobre la tele, uns altaveus sobre el sofà i fa el que millor sap fer. Mireu-ho vosaltres mateixos...Cas nº 2: I això és un mestre, simplement. Qui no l'hagi vist, l'ha de veure... un dueto-solo de jazz interpretat mímicament per un actor com si fos una disputa entre dos persones, és senzillament brutal.Moltíssimes gràcies Enric per donar-me a conèixer aquests dos grans cracks (sense ni gosar comparar-los, quedi clar, cadascú és bo en el que és i segurament només un és el millor en el que fa però no només es tracta d'això, esclar)

2 comentaris:

proudemax ha dit...

Ho estic veient.

Vostè tocant i en Ramon l'Equilibrista i en Judes Xanquet a la interpretació en la propera gira d'És tan Islau...(ver det.)

(det. de detenidamente, clar)

I dic aquests dos en la interpretació perquè vostè hauria d'estar tocant, si no, no se'n lliuraria, és clar.

Com sabeu vosaltres ha dit...

Ostres, feia temps que no passava per aquí... Com es pot estar tan malalt per memoritzar amb tanta precisió el fraseig d'un solo?

El personatge Queenià em deixa un cert dubte de veracitat, però és encantador el seu so en els moments més dolços del tema.

Per cert, mala eina això dels related videos que surt al final: veient el repertori del manualista aquest, qui sap si encara podria donar alguna idea als amics vecinos. Hi visualitzo el seu teclista i en McBernie interpretant-ho al costat del guitarrista de Bola de Drac.