26 de gener 2007

Presentació al Luz de Gas


Que déu ens agafi amb els pixats al vendre com deia un que ho deia malament.

Aneu treient agendes, paperets, mobils, cartes, coloms missatgers... Presentació estelar del disc "Un que de tan llest és tonto i un que de tant tonto és llest" d'Estanislau Verdet!

Primer concert a Barcelona d'Estanislau Verdet i els cantimplores marramiau!

(més informació al Yamshes!)

6 comentaris:

Anònim ha dit...

jaja

Anònim ha dit...

Benvolgut i estimat Sr Pistraus, el felicito de bon grat pels èxits que ha tingut fent us de la seva genial forma de jugar amb les paraules i la lletra escrita. M'alegra, també, i em conmou l'alegria i entusiasme que manifesteu per la gran estrena en directe del nostrat "Estanislau Verdet". Ja sé que vos sereu un dels afortunats que compartireu les fustes de l'escenari amb ell i en això, no puc negar-ho, em feu una certa enveja (sana, per descomptat). Malgrat tot, entenc que penjar un post com el que heu penjat aquesta vegada us honra encara més, si cal, un cop vista la propaganda que el propi Estanislau fa de sí mateix.
Salut i una abraçada.
Ja el veuré d'aprop el cinc de març.

Paul Walls ha dit...

jo també!! quin remei no...XD

Anònim ha dit...

ja tinc entrades!!

us vindre a veure, si senyor!!!!

Anònim ha dit...

siii jo també vindré!

el concert d'avui..brutal.
vols veure una de les fotos?

Anònim ha dit...

Sr. Pistraus,

Primer de tot deixeu-me que us feliciti per aquest primers 23 anys acabats de fer i tan ben portats. Que en feu molts més i que jo ho vegi (mentre ha hi hagi salut!!!). Una mica més i els estreneu dalt de l'escenari del Luz de Gas (que no és moc de pav)Friso (paraula ben digna de sortir al blog d'en Verdet) perquè arribi dilluns. Tinc totes les esperances posades en aquest debut (sobretot pensant en la meva jubilació). A veure si entre tots els parents que tindré allà dalt puc retirar-me als 60.

De veritat, que siguis molt feliç.